Hodnocení blogů | MM

24. prosince 2012 v 13:48 | Anýý |  Zhodnocené blogy.

První dojem
8/10
dess by mohl být propracovanější)) a na první pohled se třeba nevyznám v tom horním boxu.. jinak je to všechno cajk))

Design
6/10
jak už jsem psala , dess by mohl být propracovanější)) ale tak každý má jiný styl:) ale je třeba dobré , že je fialový, moje oblíbená barva:D:D:D

Menu
9,5/10
V menu se narosto vyznám, je tam všechno potřebné:) půl bodu strhávám za to, že bych asi zkrátila ten popis "ADMINKA" ;)

Články
10/10
Tvé články se mi vždycky dobře čtou, máš v každém obrázek, většinou přidáš i písničku, nemám co vytknout:)

Celkem: 33,5/40

Gratuluju!:)
Takže mohla by jsi zapracovat na tom designu a bylo by to úplně skvělé:) ..ale i takový jednoduchý dess je dobrý:D:)) ale tak snad nevadí;) je to jen můj názor:P
 


Komentáře

1 Denileat Denileat | Web | 24. prosince 2012 v 13:52 | Reagovat

To je hezké hodnocení :)

2 Bee Bee | Web | 24. prosince 2012 v 13:58 | Reagovat

asi si taky nechám ohodnotit blog xD

3 MM MM | Web | 25. prosince 2012 v 12:55 | Reagovat

dekuju mooc proc by mi to melo vadit? je to tvuj nazor a ja ti ho neberu:) jinak predem se omlouvam Za nejake chyby pokud tu budou pisu z mobiluuu!:D jinak ntb dobryyy?:*

4 Sabí Sabí | Web | 25. prosince 2012 v 14:25 | Reagovat

super hodnocení:*

5 DorogiKRDP DorogiKRDP | E-mail | 24. srpna 2017 v 15:01 | Reagovat

<a href=http://rrr.regiongsm.ru/33>
<img>http://rrr.regiongsm.ru/32 </img>
</a>
Благоустройство и асфальтрование в Краснодаре и г.Кореновск. Решение любого вопроса по асфальтированию в Краснодарском крае. Под КЛЮЧ

Подробнее... Благоустройство-Краснодар.РФ   ... +7 8612412345
___________________________
дорожное хозяйство и благоустройство города
благоустройство территории общежития
благоустройство спб. жалобы
благоустройство улиц москвы 2017
благоустройство микрорайона dwg

6 Larrybuike Larrybuike | E-mail | Web | 27. srpna 2017 v 5:47 | Reagovat

http://www.clubcrown.ca/component/k2/itemlist/user/32797  фильм википедия   фильм бесплатно саундтреки скачать торрент  http://argillic.com/component/k2/itemlist/user/931993

7 Larrybuike Larrybuike | E-mail | Web | 27. srpna 2017 v 20:39 | Reagovat

http://zimson.ru/component/k2/itemlist/user/239050  кино фантастика полный фильм   информация о фильме полный фильм  http://newkas.ru/component/k2/itemlist/user/70220

8 Larrybuike Larrybuike | E-mail | Web | 14. září 2017 v 22:20 | Reagovat

http://www.safakbilisim.com/component/k2/itemlist/user/190934  фильмы фантастика смотреть онлайн бесплатно   На телефон В хорошем качестве HD 720 2016 hd  http://istudyoindinible.com/component/k2/itemlist/user/1060466

9 Avito321Math Avito321Math | E-mail | 29. září 2017 v 0:29 | Reagovat

<b>Пополение баланса Авито (Avito) за 50%</b> | <b>Телеграмм @a1garant</b>

<b>Приветствую вас, дорогие друзья!</b>

Всегда рады предоставить Всем вам сервис по пополнению баланса на действующие активные аккаунты Avito (а также, абсолютно новые). Если Вам надо  конкретные балансы - пишите, будем решать. Потратить можно  на турбо продажи, любые платные услуги Авито (Avito).

<b>Аккаунты не Брут. Живут долго.</b>

Процент пополнения в нашу сторону и стоимость готовых аккаунтов: <b>50% от баланса на аккаунте.</b>
Если нужен залив на ваш аккаунт, в этом случае требуются логин и пароль Вашего акка для доступа к форме оплаты, пополнения баланса.
Для постоянных клиентов гибкая система бонусов и скидок!

<b>Гарантия: </b>

<b>И, конечно же ничто не укрепляет доверие, как - Постоплата!!!</b> Вперед денег не просим...

Рады сотрудничеству!

<b>Заливы на балансы Авито</b>
________

как восстановить аккаунт на авито если не помнишь почту
как в авито восстановить аккаунт по номеру
как вернуть деньги с авито за заблокированные
как оплатить деньгами кошелька на авито
авито мошенники как вернуть деньги

10 SlavaBao SlavaBao | 6. října 2017 v 0:18 | Reagovat

Oh Heavens. I don't know what to do as I have loads of work to do next week month. Plus the university exams are coming, it will be a disaster. I am already panicking maybe I should <a href=http://firmgains.com/drugs/seroquel-and-ambien>link</a> to calm down a little bit. Hopefully it will all go well. Wish me luck.

11 MIAWeg MIAWeg | E-mail | Web | 18. října 2017 v 15:49 | Reagovat
14 ElvaAdw ElvaAdw | E-mail | 26. prosince 2017 v 5:16 | Reagovat

апрапрапр

15 ShaylaZeozf ShaylaZeozf | E-mail | 11. října 2018 v 17:57 | Reagovat

Absolutně nová aktualizace balíčku SEO / SMM "XRumer 16.0 + XEvil 4.0":
captcha řešení Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
a více než 8400 dalších kategorií captcha,
s nejvyšší přesností (80 až 100%) a nejvyšší rychlostí (100 img za sekundu).
Můžete připojit XEvil 4.0 k nejoblíbenějšímu softwaru SEO / SMM: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke a více než 100 dalších softwarů.

Zájem? Existuje spousta nepřehledných videí o XEvile na YouTube.
Hodně štěstí!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama